ICF Sverige verkar för att skapa strategiska partnerskap med företag och organisationer som delar visionen att bidra till ett framgångsrikt samhälle.

VÅRA PARTNERS

Företag ställer om och kompetensväxlar, branscher strukturomvandlas och globaliseringen flyttar jobb över världen. I dessa förändringars tid står TRR – Trygghetsrådet stadigt och skapar framgångsrik omställning som ett smörjmedel på svensk arbetsmarknad.

TRR stöttar uppsagda med personlig rådgivning, seminarier och praktiska övningar. Det kan till exempel handla om att söka jobb, vässa cv och Linkedin-profil, intervjuteknik eller kanske starta eget företag. TRR stöttar även företag – före, under och efter en omställning. TRR rustar chefer och fackligt förtroendevalda i deras roll, som ofta är utsatt och tuff men sällan tränad. En omställning lämnar ingen oberörd. TRR har erfarenhet av hur företag kan kommunicera för att nå fram och komma vidare.

ICF (International Coaching Federation) är det globala branschorganet för professionella coacher och i Sverige är ICF det nationella coachbranschförbundet inom företagarna, Sveriges största företagsorganisation.

Medlemmar i ICF Sverige har 30 procent rabatt på medlemskapet i Företagarna.

Vill du bli partner till ICF Sverige? Fyll då i detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.